Παναθηναϊκός: Ανανέωσε και ο Στάικος

Λίγες ημέρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάνη, ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας του και μένα έναν άλλο “Βενιαμίν” της ομάδας. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του νεαρού Πασχάλη Στάικου μέχρι και το καλοκαίρι του 2020.

Ο Πασχάλης Στάικος είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που βγήκαν τα τελευταία χρόνια από τις ακαδημίες των “Πρασίνων”. Στον Παναθηναϊκό στοιχηματίζουμε πως πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 21χρονου αμυντικού και για το λόγο αυτό άλλωστε προχώρησαν στην επέκταση του συμβολαίου και σε αύξηση των απολαβών του.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του 21χρονου ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάικου μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Ο ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στην ακαδημία της ομάδας το 2009 και τα τελευταία δύο χρόνια είναι μέλος της επαγγελματικής ομάδας. Τo “Τριφύλλι” στηρίζει και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον Πασχάλη”.

Αφήστε μια απάντηση