Προτάθηκε ο Άντι Λίλα – ενδιαφέρον για Κολοβέτσιο

Τον σχεδιασμό ενόψει της καινούργιας χρονιάς ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο και τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη να εξετάζουν περιπτώσεις από την ελληνική αγορά.

Ο 31χρονος Αλβανός διεθνής, Άντι Λίλα, είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται. Ο παίχτης μπορεί να ανταποκριθεί τόσο ως μπακ όσο και στις θέσεις του κέντρου. Γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν θετική άποψη.

Ενδιαφέρoν υπάρχει και για την περίπτωση του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό ο οποίος διαθέτει ταχύτητα και εμπειρία και στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μπορεί να αποτελέσει ένα καλό αμυντικό δίδυμο με τον Μολέδο, αν ο τελευταίος παραμείνει στην ομάδα.

Προς την έξοδο ο Τελάντερ

Έπειτα από δύο χρόνια στην ομάδα των “Πρασίνων”, ο Σουηδός στόπερ, Ράσμους Τελάντερ, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο. Κατά την διάρκεια της θητείας του δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα λόγω των συχνών τραυματισμών του για λόγο αυτό δε θα παραμείνει στο ρόστερ.

Αφήστε μια απάντηση