Παναθηναϊκός: Εγγυήσεις της διοίκησης για τις πληρωμές των υποχρεώσεων

Η σεζόν που τελείωσε στοίχημα πως άφησε πικρή γεύση στον Παναθηναϊκό, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τρόπαιο. Συν τοις άλλοις, οι τιμωρίες έφεραν αφαίρεση βαθμών που θα συνοδεύει το “Τριφύλλι” και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017, όλο το προσωπικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας, ούτως ώστε να συζητηθούν τα θέματα της επόμενης σεζόν και να δοθούν ορισμένες εγγυήσεις.

Οι εγγυήσεις θα είναι από την πλευρά της διοίκησης και θα αφορούν στην έγκαιρη καταβολή των μισθών, για να μην υπάρξουν φαινόμενα σαν αυτά που παρουσιάστηκαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μέσα στη σεζόν που τελείωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν ήταν τυπική στις υποχρεώσεις της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές και οι εργαζόμενοι να εκφράσουν πολλές φορές της δυσαρέσκειά τους. Για το λόγο αυτό ο “ισχυρός” άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, αναμένεται να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του “Τριφυλλιού” είναι να μην υπάρξουν ξανά τέτοιου είδους φαινόμενα και να καταβάλλονται κανονικά οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το προσωπικό της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, οι αρμόδιοι θα ξεκινήσουν τη δουλειά για να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας σεζόν και να προχωρήσουν οι μεταγραφές και οι αποδεσμεύσεις.

Αφήστε μια απάντηση