Ο Κώστας Παγανιάς νέος προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό

Ένα όνομα το οποίο στοιχηματίζουμε πως προκαλεί έκπληξη θα βρίσκεται στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η διοίκηση του “Τριφυλλιού” ανακοίνωσε πως ο Κώστας Παγανιάς θα αντικαταστήσει τον Μάριο Γκαλίνοβιτς στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς δε θα συνέχιζε στον Παναθηναϊκό και θα πήγαινε στη Σπάρτα Πράγας για να συναντήσει τον πρώην προπονητή των “Πρασίνων”, Αντρέα Στραματσόνι. Όλο αυτό το διάστημα οι πληροφορίες ανέφεραν πως ο Παναγιώτης Αγριογιάννης θα αναλάμβανε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα, αλλά τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση άλλαξε.

Παναθηναϊκός και Αγριογιάννης δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία και έτσι οι “Πράσινοι” προχώρησαν στην πρόσληψη του Κώστα Παγιανιά για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας.

Ο Κώστας Παγανιάς έχει γεννηθεί στο Αγρίνιο στις 10 Δεκεμβρίου του 1981 και αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως προπονητής τερματοφυλάκων ξεκίνησε την καριέρα του τη σεζόν 2009-10 από την ομάδα του Κεραυνού Κερατέας. Ο ίδιος μεταπήδησε στην Καλλιθέα την επόμενη σεζόν και παρέμεινε στο πόστο του για δύο χρόνια. Εν συνεχεία ανέλαβε τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα (2012-13) και το 2013-14 πήγε στην Ταβρίγια της Ουκρανίας όπου και παρέμεινε για μία σεζόν. Το 2014 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πλατανιά και ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας της Κρήτης μέχρι και το 2016. Την περσινή περίοδο ο Κώστας Παγανιάς ξεκίνησε τη σεζόν ως προπονητής τερματοφυλάκων του ΟΦΗ και την ολοκλήρωσε στο ίδιο πόστο στην ομάδα του Εργοτέλη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Κώστα Παγανιά και γνωστοποίησε πως ο ίδιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάριο Γκαλίνοβιτς που αποχώρησε από την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση