Διάψευση του Παναθηναϊκού για πρόταση της Αλ Αΐν στον Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως τα δημοσιεύματα για πρόταση της Αλ Αΐν στον Μάρκους Μπεργκ δεν ευσταθούν και στα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση.

Οι “Πράσινοι” εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση για το θέμα και σε αυτή αναφέρονταν πως για τον Μάρκους Μπεργκ δεν έχει φτάσει ούτε επίσημη πρόταση, ούτε ανεπίσημη, ούτε κρούση, ούτε… παράκρουση!

Μάλιστα, από την πλευρά του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως για τον Μάρκους Μπεργκ δεν έχει φτάσει, γενικά, επίσημη πρόταση, πόσο μάλλον από την Αλ Αΐν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα σενάρια για πρόταση της Αλ Αΐν για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ είδαν το φως της δημοσιότητας τα ξημερώματα της Πέμπτης. Στα δημοσιεύματα αναφέρονταν πως η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, αφού μπορεί με άνεση να καλύψει τη ρήτρα του και να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο.

Πριν λίγο καιρό ο Μάρκους Μπεργκ είχε κάνει δηλώσεις για το μέλλον του στο “Τριφύλλι” και είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ο ίδιος είχε δηλώσει, μάλιστα, πως είναι η τελευταία του ευκαιρία να κάνει ένα καλό συμβόλαιο και να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φτάσει επίσημη πρόταση για τον Μάρκους Μπεργκ, τότε αυτή στοιχηματίζουμε πως θα συζητηθεί σοβαρά.

Ο Παναθηναϊκός έχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη και από πιθανή πώλησή του θα καρπωθεί μόνο τα μισά από τα χρήματα. Ο Μπεργκ έχει ρήτρα 10 εκ. ευρώ και αν μία ομάδα καλύψει αυτό το ποσό, τότε θα απομένει απλώς να κερδίσει το “ναι” του παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση