Παναθηναϊκός: Υπέγραψε στην Αλ Αΐν ο Μπεργκ!

Παρά το γεγονός πως από τον Παναθηναϊκό δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό και τονίζουν πως έχουν άγνοια για το θέμα της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν, οι πληροφορίες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θέλουν τον Σουηδό επιθετικό να έχει βάλει ήδη την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μονοπωλούσε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά οι υπεύθυνοι των “Πρασίνων” τόνιζαν πως δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση. Συν τοις άλλοις, πρόσφατα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή είχε τονίσει πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Αλ Αΐν, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσφορά για τον παίκτη.

Στα ΗΑΕ τα δημοσιεύματα παρουσίαζαν “κλεισμένο” τον Μάρκους Μπεργκ από την ομάδα της χώρας και μάλιστα δημοσιεύτηκε βίντεο που παρουσίαζε τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού να φτάνει στα γραφεία της Αλ Αΐν. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Δευτέρας ο αρχισκόρερ του “Τριφυλλιού” υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Αΐν, το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών.

Η φυγή του Μπεργκ στοιχηματίζουμε πως σίγουρα θα φέρει τριγμούς στο “Τριφύλλι”, αφού ο Σουηδός ήταν ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη. Πάντως, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να εμποδίσει τη μεταγραφή, αφού ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται να θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα.

Όπως αναφέρεται στις ειδήσεις από τα ΗΑΕ, ο Μπεργκ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο δύο ετών και οι ετήσιες απολαβές του θα είναι 3 εκ. ευρώ το χρόνο. Το ποσό αυτό είναι πολύ μεγάλο και είναι τριπλάσιο σχεδόν από τα χρήματα που έπαιρνε ο Σουηδός επιθετικός στην Ελλάδα.

Ο Μπεργκ, λοιπόν, φέρεται να είναι ήδη με το ένα πόδι στην Αλ Αΐν, αλλά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός θα πάρει ένα ποσό πολύ χαμηλότερο της ρήτρας του ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκ. ευρώ και από αυτό θα έπαιρνε το 55%. Παρόλα αυτά, η Αλ Αΐν δεν πρόκειται να δώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό και έτσι η ελληνική ομάδα δύσκολα θα πάρει περισσότερα από 3,5 εκ. ευρώ.

Όλοι στο “Τριφύλλι” αναμένουν με αγωνία τις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης.

Αφήστε μια απάντηση