Μεγαλώνει η κόντρα Παναθηναϊκού και Μπεργκ

Μία σχέση αγάπης, τείνει να εξελιχθεί σε σχέση μίσους!

Παναθηναϊκός και Μπεργκ ακονίζουν τα μαχαίρια τους για την επόμενη μάχη, η οποία αναμένεται να δοθεί στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δικαστήρια.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Σουηδός επιθετικός συμφώνησε με την Αλ Αΐν για συμβόλαιο τριών ετών (2+1) με ετήσιες απολαβές κοντά στα 3 εκ. ευρώ, αλλά η πρόταση που έκανε στον Παναθηναϊκό η ομάδα από τα ΗΑΕ κρίθηκε… αστεία! Στη συνέχεια ο Μπεργκ άρχισε να πιέζει τον Παναθηναϊκό να αποδεχθεί την προσφορά αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Έτσι, ο Σουηδός κατέθεσε προσφυγή για να πιέσει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός βγήκε στην… αντεπίθεση.

Οι “Πράσινοι” ενημέρωσαν τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή πως ο παίκτης δεν είχε κανένα δικαίωμα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, αφού έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και δεν πήρε την απαραίτητη άδεια για τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, το νομικό τμήμα της ομάδας έστειλε επιστολή και στην Αλ Αΐν, με την οποία της γνωστοποιούσε την πρόθεση του να κάνει καταγγελία για παράνομες συζητήσεις με παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η πλευρά της Αλ Αΐν άλλαξε στάση και έριξε τον μπαλάκι στον Μπεργκ, αναφέροντάς του πως είτε τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό για να λυθεί το θέμα, είτε αποσύρει την πρότασή της.

Οι εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον. Το γυαλί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ στοίχημα πως έχει ραγίσει και είναι σχεδόν απίθανο να ξανακολλήσει. Ο Σουηδός θα πρέπει να αλλάξει στάση και να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Ο Μπεργκ ήρθε στον Παναθηναϊκό σε μία δύσκολη περίοδο για τον ίδιο και την ομάδα. Ο Σουηδός βοήθησε πάρα πολύ το “Τριφύλλι” όλα αυτά τα χρόνια, αλλά με τη στάση του το τελευταίο διάστημα έχει γίνει… κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας. Μένει να φανεί πως θα ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο σίριαλ και αν τελικά οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη ή όχι.

Οι οπαδοί του “Τριφυλλιού” είχαν ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον Μάρκους Μπεργκ, αφού ο Σουηδός ήταν η “αχτίδα φωτός” της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά, η τωρινή κατάσταση θα μετατρέψει την αγάπη σε μίσος!

Αφήστε μια απάντηση