Άνοιξαν οι “Ασκοί του Αιόλου” στον Παναθηναϊκό – Παραιτήθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Η μεγαλύτερη ομάδα της πρωτεύουσας της Ελλάδας βρίσκεται μπροστά σε μία τρομερή κρίση και θα στοιχημάτιζε κανείς πως δύσκολα θα την περάσει αλώβητη.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ και τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, ήρθε και η παραίτηση του Τεχνικού Διευθυντή των “Πρασίνων”, Νίκου Λυμπερόπουλου, για να ανοίξει, κυριολεκτικά, τους “Ασκούς του Αιόλου”!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε αναλάβει να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το τέλμα και τους τελευταίους μήνες έδειξε πως μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μία ανταγωνιστική ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Παρόλα αυτά, με την πάροδο του χρόνου παρουσιάστηκαν ανυπέρβλητα εμπόδια που τον οδήγησαν σε παραίτηση.

Στον Παναθηναϊκό ξεφυτρώνει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και το οικονομικό χάος που επικρατεί στην ΠΑΕ μοιάζει αδύνατον να καλυφθεί από τον πρόεδρο της ομάδας. Οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι για μήνες, ενώ ορισμένοι παίκτες έχουν αντιδράσει και ζήτησαν την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Συν τοις άλλοις, το σίριαλ της μετακίνησης του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν έφερε νέες προστριβές στην ομάδα. Παρόλα αυτά, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι εξαφανισμένος και δεν κάνει καμία κίνηση για να βγει η ομάδα από το τέλμα που έχει περιέλθει τις τελευταίες ημέρες.

Μετά τα όσα άσχημα συμβαίνουν στις τάξεις της ομάδας, ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του και αποχώρησε από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο. Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του”.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μοιάζει μη αναστρέψιμη. Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο και προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να αποτελεί σανίδα σωτηρίας. Το καράβι βαδίζει ολοταχώς προς τα βράχια και είναι απίθανο να σωθεί!

Να σας θυμίσουμε ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και ο Τάκης Φύσσας εντάχθηκαν στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο του 2016.

Αφήστε μια απάντηση