Πολύ κοντά στην απόκτηση του Άλτμαν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Όμρι Άλτμαν τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η μεταγραφή του ισραηλινού επιθετικού στους “Πράσινους” δεν προχώρησε. Παρόλα αυτά, η ελληνική ομάδα δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειές της και είναι έτοιμη να ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα πράσινα μέσα στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έκανε δηλώσεις και ανέφερε πως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού είναι πιο σοβαρό σε σχέση με αυτό άλλων ομάδων, αλλά προς το παρόν δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση στα γραφεία της Χάποελ Τελ Αβίβ για την παραχώρηση του Άλτμαν.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά στα γραφεία της Χάποελ έχουν φτάσει προτάσεις μόνο από την ισπανική Λεγκανιές και από την ελβετική Γκρασχόπερς.

Ο ίδιος ο Άλτμαν θέλει να αποχωρήσει από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και να πάει σε μία ομάδα που θα είναι πιο κοντά στις φιλοδοξίες του. Οι “Πράσινοι” επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και ο ποδοσφαιριστής δείχνει διατεθειμένος να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Χάποελ ανέφερε σε δηλώσεις του πως ο Άλτμαν έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό και σύντομα η ελληνική ομάδα αναμένεται να καταβάλει τη ρήτρα των 150.000 ευρώ που απαιτείται για την αποδέσμευσή του. Μένει να φανεί αν αυτές οι δηλώσεις έχουν δόση αλήθειας.

Αφήστε μια απάντηση