Συμφωνία Παναθηναϊκού με Λουτσιάνο και Κορίνθιας

Κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν γνωστό πως η ομάδα συμφώνησε σε όλα με την Κορίνθιας για τη μεταγραφή του Λουτσιάνο και ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Παναθηναϊκός είχε έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και απέμενε να βρεθεί η “χρυσή τομή” με την Κορίνθιας. Οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους “Πράσινους”.

“Τελείωσε” ο Μπουμάλ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, αφού η ελληνική ομάδα ανακοίνωσε την αποδέσμευσή του.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, αγωνίστηκε σε 37 αγώνες με την πράσινη φανέλα και πέτυχε 3 γκολ.

Ο Μπουμάλ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα μεταβεί στην Κίνα για λογαριασμό της Λιαονίνγκ. Εκεί θα εισπράξει 2 εκ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερο τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή και γλίτωσε τα χρωστούμενα και το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος μέσος αγωνίστηκε με το “Τριφύλλι” από τον Ιανουάριο του 2016 και κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 3 γκολ. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του”.

Αφήστε μια απάντηση