Πρώτος στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πούκι

Ο Τεέμου Πούκι φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού για τη γραμμή κρούσης. Οι “Πράσινοι” έχουν ξεκινήσει επαφές με την Μπρόντμπι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πούκι είναι 27 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειρας του, Κότκα. Το 2009 τον ενέταξε στο ρόστερ της η Σεβίλλη, στην οποία όμως δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής. Ο ίδιος πέρασε και από την Bundesliga και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Σάλκε, ενώ από το 2013 μέχρι και το 2015 ήταν μέλος του ρόστερ της Σέλτικ.

Τα τελευταία χρόνια ο Πούκι αγωνίζεται στη Δανία με τη φανέλα της Μπρόντμπι και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα του προσπάθησε να επεκτείνει την παραμονή του, αλλά ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον διεθνή Φιλανδό επιθετικό, αλλά στοίχημα πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες στο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η Μπρόντμπι αξιώνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να παραχωρήσει τον καλύτερο παίκτη της, αλλά μεγάλο ρόλο αναμένεται να παίξουν και τα “θέλω” του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση 500.000 ευρώ για την απόκτηση του Πούκι, αλλά η ομάδα της Δανίας ήταν αρνητική σε αυτό το ποσό. Οι “Πράσινοι” είναι διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πλησιάσουν τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Μπρόντμπι (φέρεται να ζητάει 1,5 εκ. ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, μίλησε στο “gazzetta.gr” και ανέφερε πως η ομάδα της Δανίας θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον διεθνή επιθετικό, αλλά θα συζητήσει όλες τις σοβαρές προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως η Μπρόντμπι δεν θέλει να χάσει τον Πούκι αυτό το διάστημα, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραχώρησής του στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση