Αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν η αποστολή του Παναθηναϊκού

Το πρωί της Τετάρτης η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Αζερμπαϊτζάν, όπου και θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των “Πρασίνων” στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο αγώνας στο Μπακού είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017, στις 20:00. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα προσπαθήσει να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ και να πάρει την πρόκριση για τα play offs της διοργάνωσης.

Από την αποστολή του Παναθηναϊκού απουσιάζει ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος. Ο κεντρικός αμυντικός των “Πρασίνων” είχε υποβληθεί σε εγχείριση σκωληκοειδίτιδας λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλησε να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Φυσικά, εκτός αποστολής είναι και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πήρε μαζί του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Βλαχοδήμος, Στιλ, Κότσαρης, Μολέδο, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Ρέις, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο, Πίσπας, Καμπέσας και Μόλινς.

Αφήστε μια απάντηση