Με το “καμάρι” των Βάσκων ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πήρε δίκαια την πρόκριση απέναντι στην Καμπάλα (νίκη 1-0 εντός και 1-2 εκτός), αλλά η κλήρωση δεν ήταν σύμμαχος των “Πρασίνων” αφού τους έφερε στο δρόμο τους την ισπανική Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το “Τριφύλλι” όλοι θα στοιχημάτιζαν πως θα ήθελε να αποφύγει την ομάδα από τη “χώρα των Βάσκων” αλλά τελικά η κλήρωση δεν του έκανε το χατίρι. Έτσι, η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League γίνεται πολύ δύσκολη υπόθεση.

Συνολικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλή προϊστορία απέναντι σε ισπανικές ομάδες και όλα θα εξαρτηθούν από το πρώτο ματς, στο οποίο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πρέπει να πάρει τη νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ. Αν τα καταφέρει, τότε θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητες πρόκρισης.

Το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” την Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017 και η ρεβάνς θα λάβει χώρα μία εβδομάδα αργότερα στην έδρα της ισπανικής ομάδας.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσε να μας τύχει”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χαρακτήρισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο ως μία πολύ δυνατή ομάδα και τόνισε πως ήταν η πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσε να τύχει στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, χαρακτήρισε ωραίο το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει έναν ισχυρό αντίπαλο και ευχήθηκε να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια και να διεκδικήσει η ομάδα του ό,τι καλύτερο μπορεί. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όμως, δήλωσε πως η κλήρωση είναι δύσκολη και για την Μπιλμπάο.

Αφήστε μια απάντηση