Δεύτερη ήττα και αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε και εκτός έδρας από την Αθλέτικ Μπιλμπάο (σ.σ. 0-1) και αποχαιρέτησε το Europa League.

Μετά την αναπάντεχη ήττα στο πρώτο ματς, το έργο των “Πρασίνων” στοίχημα πως ήταν πολύ δύσκολο. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πάλεψαν στη ρεβάνς της Ισπανίας, είχαν ορισμένες ευκαιρίες με τον Τσάβες (δοκάρι) και τον Καμπέσας, αλλά η Αθλέτικ ήταν ανώτερη και πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ του Μουνιαίν στο 22ο λεπτό.

Έτσι, οι “Πράσινοι” επικεντρώνονται στις εγχώριες διοργανώσεις και θα έχουν χρόνο να προετοιμαστούν καλύτερα.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Η πρόκριση κρίθηκε στα 6 λεπτά του πρώτου αγώνα”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως η πρόκριση κρίθηκε στα 6 λεπτά του πρώτου αγώνα, στα οποία ο Παναθηναϊκός δέχθηκε τρία γκολ και ηττήθηκε με 2-3. Παρόλα αυτά, ανέφερε πως η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και συνοχή και κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν στους ομίλους του Champions League.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε πως στο δεύτερο παιχνίδι η Αθλέτικ ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί καλύτερη μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στην ισπανική ομάδα, ενώ συνεχάρη για την απόδοση του και τον Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος, αν και είναι ανέτοιμος, έδωσε τα πάντα για την ομάδα, τονίζοντας πως τέτοιους ποδοσφαιριστές θέλει να έχει στο ρόστερ.

Αφήστε μια απάντηση