Άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων στον Παναθηναϊκό

Ο χορός των ανανεώσεων άνοιξε στον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλαν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Θεοχάρη και Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Με τους δύο παίκτες υπήρχε καταρχήν συμφωνία και λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε και επίσημα η επέκταση της συνεργασίας.

Ο πρώτος που άνοιξε τον χορό ήταν ο Βαγγέλης Θεοχάρης. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει κάτοικος Παιανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο 20χρονος σε λίγους μήνες θα συμπληρώσει δέκα χρόνια παρουσίας του στο “Τριφύλλι”, καθώς εντάχθηκε στις ακαδημίες της ομάδας το 2010. Ο νεαρός άσος πέρασε από όλα τα κλιμάκια των ακαδημιών και την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Η πρώτη του εμφάνιση σημειώθηκε με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στο συγκεκριμένο ματς, ο Θεοχάρης ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου και μάλιστα μοίρασε το γκολ της ομάδας του και έδειξε στον προπονητή του, Γιώργο Δώνη, ότι αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ.

Ο ίδιος στις πρώτες το δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους “Πράσινους” εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος που ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στην ομάδα που αγαπάει. Ελπίζει ότι η νέα χρονιά θα είναι καλή τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ίδιο και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλει να διακριθεί μέσα από τον Παναθηναϊκό και να φτάσει όσο το δυνατόν υψηλότερα σε προσωπικό επίπεδο.

Επίσης, το “Τριφύλλι” ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Ο νεαρός άσος αποτελεί έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει αναδείξει η ακαδημία τα τελευταία χρόνια. Ο 19χρονος επιθετικός αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής την νέα χρονιά, καθώς ο κύριος Δώνης πιστεύει πολύ στο ταλέντο του. Ο Εμμανουηλίδης αφού πρώτα έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο, το οποίο είναι διάρκειας τριών ετών, στην συνέχεια έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Ο ίδιος ανέφερε το συμβόλαιο τον γεμίζει περηφάνια και χαρά, αφού η ομάδα τον εμπιστεύτηκε και τον στήριξε. Υποστήριξε μέσα από την καθημερινή δουλειά θα βελτιώνεται  και θα δώσει τα πάντα ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Ανέφερε ότι επιθυμούσε να παραμείνει στον σύλλογο, καθώς ο Παναθηναϊκός βοηθάει να εξελίσσονται οι νέοι παίκτες. Από την πλευρά του υπογράμμισε πως θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη μέσα από την προσπάθειά του και θα έχει το μυαλό του μόνο στην ομάδα. Τέλος ευχαρίστησε τον κύριο Δώνη για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που του παρέχει.

Μετά την ανανέωση των Θεοχάρη και Εμμανουηλίδη, σειρά αναμένεται να πάρει ο Φάνης Μαυρομάτης.

Αφήστε μια απάντηση