Βαριά και οδυνηρή ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι “Πράσινοι” παρουσίασαν κάκιστη αγωνιστική εικόνα με συνέπεια να γνωρίσουν βαριά και οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ με σκορ 1-3. Το “Τριφύλλι” αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ και όλοι θα στοιχημάτιζαν στη νίκη του, στην συνέχεια “εξαφανίστηκε” με αποτέλεσμα να γίνει έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων του. Το τέρμα για τον Παναθηναϊκό σημείωσε ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο προπονητής του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, για τον εν λόγω αγώνα δεν είχε στην διάθεσή του συνολικά οκτώ ποδοσφαιριστές του. Για τον λόγο αυτό παρέταξε την ομάδα του με νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα. Θέση στο βασικό σχήμα πήραν οι Αποστολάκης, Άλτμαν, Παντελάκης και Στάικος.

Οι παίκτες του μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ευτύχησαν να προηγηθούν. Όμως το γκολ φαίνεται πως τους εφησύχασε, καθώς η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Οι ποδοσφαιριστές του χάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, δεν κρατούσαν την μπάλα στα πόδια τους και δεχόταν αρκετές επιθέσεις.

Έτσι ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Πέραν της ήττας, οι “Πράσινοι” έχασαν και τους Άλτμαν και Αποστολάκη, οι οποίοι τραυματίστηκαν και έγιναν αναγκαστική αλλαγή. Η κατάσταση του δεύτερου δείχνει να είναι πιο σοβαρή.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη καλή στιγμή της συνάντησης σημειώθηκε στο 6ο λεπτό όταν ο Σωτηρίου μπλόκαρε το μακρινό σουτ του Δώνη. Στο 20ο λεπτό το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη πέρασε άουτ. Στο 41ο λεπτό ο Ποτουρίδης ανέτρεψε τον Μακέντα και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μακέντα, ο οποίος νίκησε τον Σωτηρίου και σημείωσε το 1-0. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη ευκαιρία της επανάληψης έγινε στο 49ο λεπτό όταν ο Διούδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Νέιρα. Στο 57ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπράουν και λάθος έξοδο του Διούδη, η μπάλα χτύπησε στον Μακέντα και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 68ο λεπτό μετά από μακρινή μεταβίβαση του Μπράουν, ο Σάσι έκανε το σουτ αλλά ο Διούδης το έδιωξε. Στο 71ο λεπτό ο Σόουζα έκανε το σουτ, ο Διούδης το απομάκρυνε, όμως ο Σάσι πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 1-2. Στο 88ο λεπτό ο Γιακουμάκης μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια έκανε το σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Παντελάκη, Άλτμαν ( 27΄ Κάτσε ), Οικονόμου, Στάικο, Μουνιέ ( 68΄ Αρμενάκα ), Κολοβέτσιο, Χατζηθεοδωρίδη, Αποστολάκη ( 61΄ Καμπετσή ), Κολοβέτσιο και Μακέντα.

Δείτε τα γκολ του αγώνα με τον ΟΦΗ

Αφήστε μια απάντηση