Παναθηναϊκός: Έσωσε την παρτίδα ο Καμπετσής

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας την Ιεράπετρα, ομάδα της τρίτης κατηγορίας,για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Το “Τριφύλλι”ήρθε ισόπαλο με την Ιεράπετρα με σκορ 2-2.Τα τέρματα των “Πρασίνων” σημείωσαν οι Χατζηθεοδωρίδηςκαι Καμπετσής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα στη βασική του ενδεκάδα και έδωσε ανάσες στους θεωρητικά βασικούς. Ο κύριος Δώνης είδε τους παίκτες του να ανοίγουν το σκορ στο 20ο λεπτό χάρη στο γκολ του Χατζηθεοδωρίδη. Ωστόσο η Ιεράπετρα έφερε “τούμπα” το ματς καθώς κατάφερε να πετύχει ολική ανατροπή και το τέλος του πρώτου μέρους να την βρει μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες όμως τις σπατάλησε. Και εκεί που όλοι θα στοιχημάτιζαν ότι το “Τριφύλλι” θα δεχόταν μία ιστορική “σφαλιάρα” ο Καμπετσής στο 94ολεπτό έσωσε την παρτίδα και χάρισε το βαθμό στην ομάδα του.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Σωκράτη Διούδη, ο οποίος υπέστη θλάση τρίτου βαθμού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τέσσερις με πέντε εβδομάδες.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 15ο λεπτό όταν το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη πέρασε άουτ. Στο 20ο λεπτό, ο Χατζηθεοδωρίδης μετά από ατομική προσπάθεια έκανε διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και σημείωσε το 1-0. Στο 22ολεπτό, ο Χατζηθεοδωρίδης έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Καμπετσή, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 24ο λεπτό το σουτ του Μούτσα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 25ο λεπτό μετά από σέντρα του Μηνά, ο Χίσι με σουτ από κοντινή απόσταση ισοφάρισε σε 1-1. Στο 38ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Ιεράπετρας, Παναγιώτου, μπλόκαρε το σουτ του Εμμανουηλίδη.Στο 43ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Μούτσα, ο Αναστασόπουλος με σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 1-2. Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 49ολεπτό όταν το μακρινό σουτ του Κουντουριώτη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 51ολεπτό ο Παναγιώτου απομάκρυνε το σουτ του Κουντουριώτη. Ένα λεπτό αργότερα, ο Καμπετσής βρέθηκε απέναντι από τον Παναγιώτου όμως το πλασέ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 71ο λεπτό ο Παναγιώτου μπλόκαρε το σουτ του Εμμανουηλίδη. Στο 81ο λεπτό έπειτα από αντεπίθεση της Ιεράπετρας ο Αναστασόπουλος έκανε το σουτ όμως ο Κότσαρης το απομάκρυνε. Στο 85ολεπτό μετά από κόρνερ του Στάικου, ο Πούγγουρας έκανε το σουτ αλλά ο Παναγιώτουτου είπε “όχι”. Στο 90ο λεπτό μετά από σέντρα του Οικονόμου, ο Εμμανουηλίδης από ευνοϊκή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο94ο λεπτό μετά από σέντρα του Εμμανουηλίδη, ο Καμπετσής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Κότσαρη, Παντελάκη, Κουντουριώτη ( 69΄ Πούγγουρα ), Χατζηθεοδωρίδη, Εμμανουηλίδη, Αποστολάκη ( 79΄ Σιφναίο ), Τσανδάρη, Στάικο, Θεοχάρη ( 46΄ Μπουζούκη ),Καμπετσή και Οικονόμου.

Το βίντεο του αγώνα με την Ιεράπετρα από τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός


Αφήστε μια απάντηση