Παναθηναϊκός: Με Κουλιμπαλί στο ντέρμπι της Αθήνας

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Αθήνας για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση που θα τραβήξει τα βλέμματα αυτής της αγωνιστικής είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 9 Μαρτίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ με σκορ 0-2. Οι “Πράσινοι” δέχθηκαν από ένα τέρμα στις αρχές κάθε ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αντιδράσουν και να γίνουν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τον Παναθηναϊκό στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς.

Από την άλλη, η ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από τον Άρη με σκορ 0-2. Η Ένωση βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 43 πόντους.

Το ντέρμπι του Σαββάτου θα διευθύνει ο Γερμανός Βελτς. Ο διεθνής ρέφερι θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Φόλτιν και Χάκερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο κύριος Παπαδόπουλος από το σύνδεσμο Μακεδονίας.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Το στοίχημα των ανθρώπων του συλλόγου είναι η ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων” μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον προπονητή, Γιώργο Δώνη. Ο κύριος Δώνης είδε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του.

Ο Κουλιμπαλί το τελευταίο διάστημα απουσίαζε από αρκετούς αγώνες της ομάδας του, καθώς ταλαιπωρούταν από θλάση. Ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας είχε τραυματιστεί στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και εκ τότε ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα.

Πριν λίγες ημέρες, ο ίδιος υποβλήθηκε σε υπερηχογράφημα προκειμένου να διαπιστωθεί η πρόοδος της κατάστασής του. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει ξεπεράσει τη θλάση και μάλιστα ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση, έπειτα από τρεις εβδομάδες απουσίας, αναμένεται να λύσει τα χέρια του προπονητή του και δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμη και στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, δεν υπολογίζονται για τον αγώνα που έπεται οι Μπουζούκης, Στάικος και Μουνιέ.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έπειτα από απόφαση του κυρίου Δώνη θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Άντονι Μουνιέ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και παραμένει νοκ άουτ. Τέλος ο Πασχάλης Στάικος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλό του και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση