Παναθηναϊκός: Σφίγγει τα δόντια του ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λαμία, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο επαναληπτικός μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένος για σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” στον πρώτο αγώνα είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης είχε σημειώσει ο Μπαράλες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς της Πέμπτης θα διευθύνει ο κύριος Παπαπέτρου από το σύνδεσμο Αθηνών. Ο Αθηναίος διαιτητής θα έχει βοηθούς τον Χριστάκογλου από το σύνδεσμο Χαλκιδικής και τον Ακρίβο από το σύνδεσμο Αθήνας. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Κουναλάκης από το Ηράκλειο και παρατηρητής ο κύριος Δαγκλής από τη Μακεδονία.

Οι “Πράσινοι” καλούνται να ξορκίσουν τον κακό τους δαίμονα που ακούει στο όνομα της Λαμίας προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Παναθηναϊκός έχει βρει το μπελά του με τη Λαμία, καθώς δεν την έχει κερδίσει σε τέσσερις διαδοχικούς αγώνες την τελευταία διετία.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού που ακολουθούνε. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, στην τελευταία προπόνηση προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.

Ο κύριος Δώνης στην τελευταία προπόνηση είχε ένα ευχάριστο νέο. Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να σφίγγει τα δόντια του προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος δεν πήρε μέρος στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του, με αντίπαλο τη Ξάνθη και τη Λαμία, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο γόνατό του. Ο Έλληνας χαφ αποφάσισε να μην περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και έπειτα από συζήτηση που είχε με το ιατρικό επιτελείο πήρε την απόφαση να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” στοίχημα πως δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης. Ο ίδιος θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας, όμως ο κύριος Δώνης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή εάν θα τον συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, οι Κότσαρης και Πούγγουρας συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούνε. Αμφότεροι στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Τέλος ο Χρήστος Δώνης στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του μα αντίπαλο τη Λαμία δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα του και αποχώρισε με ενοχλήσεις. Σε εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί οίδημα στην έσω κεφαλή του γαστροκνήμιου. Ο ίδιος θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο ματς που έπεται θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση