Παναθηναϊκός: Χωρίς Μαυρομάτη αλλά με Καμπετσή στο αιώνιο ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το ντέρμπι των αιωνίων είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 17 Μαρτίου και η σέντρα της αναμέτρησης θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε αναδείχθηκε ισόπαλο εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕΚ με σκορ 0-0. Το πέρας της αγωνιστικής βρήκε τους “Πράσινους”, μετά την λευκή τους ισοπαλία, στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Άρη με σκορ 4-1. Με την νίκη του αυτή, ο Ολυμπιακός έφτασε τους 57 πόντους και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το αιώνιο ντέρμπι θα διευθύνει ο κύριος Φριτς από την Γερμανία. Ο Γερμανός διεθνής ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Πέλγκριμ και Σάαλ. Τέταρτος θα είναι ο κύριος Κουτσιαύτης από την Άρτα.

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για το ντέρμπι που ακολουθεί. Άπαντες στην ομάδα έχουν σαν πρωταρχικό στόχο την νίκη προκειμένου ο σύλλογος να παραμείνει σε τροχιά πεντάδας.

Για την αναμέτρηση που ακολουθεί, ο προπονητής του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φάνη Μαυρομάτη. Αντίθετα, όπως όλα δείχνουν, θα έχει στην διάθεσή του τον Αργύρη Καμπετσή.

Όσον αφορά την κατάσταση του Φάνη Μαυρομάτη, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από οσφυαλγία. Για τον λόγο αυτό, δεν πήρε μέρος και στο ματς με την ΑΕΚ. Ο νεαρός στόπερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή και ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας. Από την επόμενη εβδομάδα εκτιμάται ότι θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις αρχές του ερχόμενου μήνα θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Από την άλλη, ο Αργύρης Καμπετσής το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε πρόγραμμα θεραπείας, καθώς ο 20χρονος επιθετικός ταλαιπωρείται από φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο. Ο νεαρός φορ φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πήρε κανονικά μέρος σε κομμάτι της τελευταίας προπόνησης. Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Επίσης, ο Άντονι Μουνιέ προπονήθηκε κανονικά. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός ξεπέρασε την θλάση που αντιμετώπιζε και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του τεχνικού του.

Τέλος, ο Πασχάλης Στάικος επέστρεψε και αυτός στις προπονήσεις και θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής.

Αφήστε μια απάντηση