Πνίγηκε στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κρήτη για να τεθεί αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Το “Τριφύλλι” πραγματοποίησε τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση καθώς γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 και προβλημάτισε ιδιαίτερα με την απόδοσή του. Το μοναδικό τέρμα των “Πρασίνων” σημείωσε ο Κάτσε,ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είδε τους παίκτες του να βρίσκονται σε κακή ημέρα, να μην εφαρμόζουν τίποτα από όσα τους είχε ζητήσει στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται έρμαιο στις ορέξεις του ΟΦΗ.

Ο κύριος Δώνης λόγω των απουσιών του Γιόχανσον και του Κουλιμπαλί χρησιμοποίησε τον Χατζηγιοβάνη σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ. Αυτή η κίνηση δεν του βγήκε καθώς ο Πλατέλλας αποτέλεσε μία μόνιμη πηγή κινδύνου από την συγκεκριμένη πλευρά.

Όσον αφορά την εικόνα του ματς, στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα το “Τριφύλλι” βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 5ολεπτό, μετά από φάση διαρκείας, ο Βουό με το κεφάλι τροφοδότησε τον Δεληγιαννίδη και αυτός με σουτ στην κίνηση σημείωσε το 1-0. Στο 11ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Στρέζος,μπλόκαρε την κεφαλιά του Μακέντα. Στο 13ο λεπτό το σουτ του Μπουζούκη πέρασε από αρκετά σώματα και κατέληξε δίπλα από την αντίπαλη εστία.Στο 16ο λεπτό μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Δώνης έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 23ολεπτό το σουτ του Κυριακίδη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 36ο λεπτό μετά από σέντρα του Ινσούα, ο Κάτσε με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40ο λεπτό, ο Πλατέλλας με σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το 2-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Η πρώτη φάση της επανάληψης έγινε στο 50ολεπτό όταν ο Στρέζος μπλόκαρε το σουτ του Χατζηγιοβάνη. Στο 60ολεπτό, ο Σασί τροφοδότησε τον Πλατέλλα, αυτός έστρωσε στον Κοροβέση, ο οποίος με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.Στο 75ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας, ο Πούγγουρας έκανε το σου ταλλά ο Στρέζος το μπλόκαρε. Στο 93ο λεπτό, ο Μιχόγεβιτς έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Βουό, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Κουρμπέλη, Μαυρομάτη ( 83΄ Στάικο ), Πούγγουρα, Μπουζούκη, Ινσούα ( 63΄Καμπετσή ), Κολοβέτσιο, Κάτσε, Δώνη ( 63΄ Χατζηθεοδωρίδη ), Μακέντα και Χατζηγιοβάνη.

Αφήστε μια απάντηση