Το ντέρμπι τελείωσε νωρίς για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, το “Τριφύλλι” γνώρισε την ήττα σχετικά εύκολα με σκορ 0-2.

Το ντέρμπι ουσιαστικά τελείωσε από το τρίτο λεπτό όταν και οι “Πράσινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης, είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν τον έλεγχο του αγώνα, όμως να μην μπορούν να μπούνε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Αυτό συνέβη μόνο όταν ο αντίπαλος έμεινε με παίκτη λιγότερο.

Όπως και στο πρώτο μέρος έτσι και στο δεύτερο, ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά της επανάληψης δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Κάπου εκεί στοιχηματίζουμε πως τελείωσαν και οι όποιες ελπίδες είχε για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την εξέλιξη της συνάντησης, στην πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βιερίνια, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Μαουρίσιο, ο οποίος με το γόνατό του προ κενής εστίας σημείωσε το 0-1. Στο 21ο λεπτό το σουτ του Μαουρίσιο από ευνοϊκή θέση βρήκε στον Μαυρομάτη. Στο 35ο λεπτό μετά από σέντρα του Βιερίνια, ο Άκπομ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μακριά από την εστία του Διούδη. Στο 45ο λεπτό μετά από μακρινή μεταβίβαση του Γιόχανσον, ο Μακέντα αφού πρώτα έκανε το κοντρόλ στη συνέχεια από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης το απομάκρυνε σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, ο Μαυρομάτης πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, οι “Πράσινοι” δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα. Στο 47ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μάτος, ο Κουρμπέλης απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα, αυτή έφτασε στον Ζαμπά, ο οποίος με σουτ από διαγώνια θέση πέτυχε το 0-2. Στο 55ο λεπτό ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Ζαμπά από πλάγια θέση. Στο 63ο λεπτό έπειτα από φάση διαρκείας μετά από φάουλ του Κάτσε, η μπάλα έφτασε στον Πούγγουρα, ο οποίος από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 75ο λεπτό ο Ινσούα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά ο Πασχαλάκης εκτινάχθηκε και το απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 83ο λεπτό ο Πασχαλάκης έδιωξε το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Μπουζούκης. Στο 84ο λεπτό ο Κρέσπο έστρωσε στον αφύλαχτο Ενρίκε, ο οποίος από ευνοϊκή θέση έκανε το σουτ αλλά αυτό πέρασε άουτ. Στο 90ο λεπτό το σουτ του Γιόχανσον πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία. Στο 93ο λεπτό ο Διούδης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Ολιβέιρα.

Ο κύριος Δώνης παρέταξε την ομάδα του με τους Διούδη, Μαυρομάτη, Πούγγουρα ( 69΄ Άλτμαν ), Γιόχανσον, Μπουζούκη, Κάτσε ( 69΄ Δώνη ), Κολοβέτσιο, Ινσούα, Χατζηγιοβάνη ( 46΄ Εμμανουηλίδη ), Μακέντα και Κουρμπέλη.

Αφήστε μια απάντηση