Γεμάτο το απουσιολόγιο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Το “Τριφύλλι” συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις που πραγματοποιεί καθ’ όλη την διάρκεια του δευτέρου γύρου και γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0. Οι “Πράσινοι” για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξαν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επιθετική τους ανάπτυξη, καθώς δημιούργησαν ελάχιστες φάσεις και παράλληλα η αμυντική τους λειτουργία – και δη στις στημένες φάσεις – συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Δώνη.

Μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Ατρόμητο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τον κύριο Δώνη. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός είδε επτά παίκτες να απουσιάζουν από την τελευταία προπόνηση. Ο λόγος για τους Άλτμαν, Αποστολάκη, Σέχου, Μπουζούκη, Βέργο, Ξενόπουλο και Μαυρομάτη.

Όσον αφορά τους Αποστολάκη και Βέργο, οι δύο ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Αρχικά μετείχαν σε ασκήσεις στο γυμναστήριο και στην συνέχεια μπήκαν στο γήπεδο όπου ξεκίνησαν τρέξιμο.

Από την άλλη, οι Μαυρομάτης, Άλτμαν, Σέχου, Μπουζούκης και Ξενόπουλος συνέχισαν το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν.

Η κατάσταση των Μαυρομάτη και Μπουζούκη παραμένει η πιο σοβαρή και η κατάστασή τους δεν έχει παρουσιάσει την παραμικρή βελτίωση. Τόσο ο Μαυρομάτης όσο και ο Μπουζούκης δεν θα δώσουν το παρών ούτε στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Αμφότεροι περιμένουν να παρθούν οι τελικές αποφάσεις προκειμένου να μάθουν εάν θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθούν σε επέμβαση.

Κατά τα άλλα, για το ματς με τον Παναιτωλικό, το οποίο είναι προγραμματισμένο σε δύο εβδομάδες, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλη και Χρήστου Δώνη. Οι τέσσερις παίκτες στο ματς με τον Ατρόμητο αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η τέταρτή τους στην τρέχουσα σεζόν. Ο κύριος Δώνης αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς που ακολουθεί προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμοι στην αρχή της νέας χρονιάς,σε περίπτωση πάντα που παραμείνουν στον σύλλογο κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο,.

Έτσι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, το “Τριφύλλι” αναμένεται να παραταχθεί με αρκετά νέα πρόσωπα.

Στα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι αφού αρχικά έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, στην συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας. Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Αφήστε μια απάντηση