Επιστροφή Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό

Έντονος προβληματισμός για την επιθετική δυστοκία του Παναθηναϊκού, κυρίως στο ματς της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στο Βόλο, επικράτησε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Το “Τριφύλλι” σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες προκειμένου να τελειώσει με την υπόθεση νίκη, με συνέπεια να μιλήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Βόλου.

Οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες ήταν στο επίκεντρο και έγιναν θέμα συζήτησης για πολύ ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης. Οι ποδοσφαιριστές μαζί με το προπονητικό επιτελείο προσπαθούσαν να βρούνε τι έφταιξε και ο σύλλογος παρουσιάζει αδυναμία ώστε να κερδίσει παιχνίδια.

Άπαντες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο δεν κέρδισαν στο συγκεκριμένο ματς και δεν κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες, κάτι που δεν έχουν πετύχει από την αρχή της σεζόν.

Μετά τη συνομιλία, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έπιασαν δουλειά και ξεκίνησαν το πρόγραμμα προπόνησης. Στα ευχάριστα της προπόνησης ήταν αναμφίβολα η επιστροφή του Γκαγιάς Ζαχίντ.

Ο Ζαχίντ δείχνει πως ξεπέρασε το σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα και τον άφησε εκτός δράσης και φαίνεται πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί για τα καλά. Μάλιστα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός πήρε μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα, αφού δεν αισθάνθηκε την παραμικρή ενόχληση στο γόνατό του. Ο Νορβηγός τέθηκε αυτόματα στη διάθεση του προπονητή του και στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τη Λαμία αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Ματίας Γιόχανσον συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα με το Βόλο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τις τέσσερις αναμετρήσεις που έπονται. Έπειτα από απόφαση του προπονητή, Γιώργου Δώνη, ο Σουηδός δεξιός οπισθοφύλακας δε θα δώσει το παρών στα ματς με Λαμία και Άρη όπου και θα εκτίσει την ποινή του. Το κενό του όπως όλα δείχνουν θα καλύψει ο Κωνσταντίνος Αποστολάκης.

Στα της προπόνησης όσοι αγωνίστηκαν στον τελευταίο αγώνα πήραν μέρος σε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Κότσαρης και Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Αφήστε μια απάντηση