Κρίνεται του Μπουζούκη

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση που έπεται με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Η νίκη στοίχημα πως είναι μονόδρομος για το “Τριφύλλι”, καθώς θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για την είσοδό του στην πρώτη εξάδα. Οι “Πράσινοι” προέρχονται από τρία ματς δίχως να χαρούν τους τρεις βαθμούς και πλέον η επικράτηση είναι αναγκαία.

Ο κύριος Δώνης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να διαπιστώσει την κατάσταση του Γιάννη Μπουζούκη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι του από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην τελευταία προπόνηση μετείχε σε ατομικό πρόγραμμα. Ο ταλαντούχος άσσος κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Όμως η συμμετοχή του  θα κριθεί την ύστατη στιγμή. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, είναι δύσκολο να βρεθεί στους έντεκα πρώτους.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αποστολάκη. Ο νεαρός μπακ τραυματίστηκε στο ματς Κυπέλλου και το ερχόμενο διάστημα θα υποβληθεί σε μαγνητική ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον αστράγαλό του.

Αντίθετα στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν οι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Ινσούα και Μακέντα. Οι τέσσερις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες του. Η απουσία τους όπως αποδείχθηκε στοίχησε στην ομάδα, όμως πλέον είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση