Χωρίς Μαυρομάτη η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Την αγωνιστική που μας πέρασε, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας την ΑΕΚ στο ντέρμπι της Αθήνας. Η μάχη των δύο συλλόγων δεν ανέδειξε κάποιον νικητή αφού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0-0. Το “Τριφύλλι” είχε σαν πρωταρχικό στόχο να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την περιοχή του και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο στόχος του επετεύχθη, αφού από την μία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και από την άλλη ήταν αυτός που δημιούργησε τις πιο κλασικές ευκαιρίες του αγώνα.

Ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, έμεινε εν μέρει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά από την άλλη όπως ανέφερε μπορούσαν να πάρουν αρκετά περισσότερα από την αναμέτρηση.

Μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο κύριος Δώνης ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ότι την επόμενη ημέρα θα έχουν ρεπό προκειμένου να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να ξεκουραστούν.

Το ρεπό τελείωσε και άπαντες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Στον Παναθηναϊκό στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο “αιώνιο ντέρμπι” που ακολουθεί εντός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα που έπεται και ο κύριος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του.

Ωστόσο, από την τελευταία προπόνηση της ομάδας απουσίαζε ο Φάνης Μαυρομάτης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στην μέση του. Οι ενοχλήσεις αυτές δεν του επέτρεψαν να δώσει το παρών στο ματς με την ΑΕΚ.

Η κατάστασή του δεν δείχνει μέχρι στιγμής να έχει βελτιωθεί αισθητά με συνέπεια ο νεαρός στόπερ να μην μετέχει ούτε στην τελευταία προπόνηση. Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος μόνο με θαύμα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και μάλιστα η επιστροφή του στην ενεργό δράση δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Από εκεί και πέρα, ο Άντονι Μουνιέ ξεπέρασε τη θλάση που αντιμετώπιζε, από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, και προπονήθηκε κανονικά. Ο 32χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός υπολογίζεται κανονικά από τον κύριο Δώνη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το “παρών” στο αιώνιο ντέρμπι.

Επίσης στη διάθεση του κυρίου Δώνη τέθηκε και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Στον αντίποδα, ο Πασχάλης Στάικος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί και θεωρείται δύσκολο να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Τέλος, ο Ματίας Γιόχανσον συμπλήρωσε κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα ματς που ακολουθούν. Ο Σουηδός μπακ αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ.

Στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές αφού αρχικά έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα, στην συνέχεια μετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας από την άμυνα προς την επίθεση. Έπειτα μετείχαν σε παιχνίδια τακτικής.

Αφήστε μια απάντηση