Τελευταία στιγμή του Διούδη

Άλλη μία εκτός έδρας αναμέτρηση περιμένει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το “Τριφύλλι” αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου και το ματς θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Για το παιχνίδι που έπεται, ο τεχνικός των “Πρασίνων”, Γιώργος Δώνης, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή να διαπιστώσει εάν ο Σωκράτης Διούδης θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Διούδης αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Ο Έλληνας γκολκίπερ αποχώρησε από το ματς με τον Παναιτωλικό με ενοχλήσεις στο δικέφαλό του. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το παρών.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές καθώς κανείς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο μόνος που δεν υπολογίζεται είναι ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του.

Αφήστε μια απάντηση