Ενοχλήσεις ο Ζαχίντ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, όπου κέρδισε με σκορ 1-3, και να στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το ντέρμπι μεταξύ των δύο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 3 Νοεμβρίου και η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για τη συνάντηση που έπειτα με αμείωτο ρυθμό και οι προπονήσεις διεξάγονται σε υψηλή ένταση. Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων”, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν είχε στη διάθεσή του τον Γκαγιάς Ζαχίντ.

Το τελευταίο διάστημα, ο Γκαγιάς Ζαχίντ ταλαιπωρείται από μικροπροβλήματα τραυματισμού. Για το λόγο αυτό, ο 25χρονος μέσος έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με την Παναχαϊκή, καθώς οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν.

Ο Νορβηγός άσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Κυριακής είναι αμφίβολη. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές, όμως τα πάντα θα κριθούν την ύστατη στιγμή. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα προλάβει να είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του στο ντέρμπι που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες των Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, μιας και οι δύο παίκτες έκτισαν την ποινή τους στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Λάρισα.

Κατά τα άλλα, ο Φεντερίκο Μακέντα έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στη μέση του και αναμένεται να πάρει εκ νέου φανέλα βασικού. Ο Ιταλός επιθετικός απουσίασε από της αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ στα δύο περασμένα ματς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Ο 28χρονος στράικερ δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην “Τούμπα”.

Στην ενδεκάδα του “Τριφυλλιού” θα επιστρέψουν οι Σένκεφελντ, Πούγγουρας και Χατζηγιοβάνης, οι οποίοι πήραν ανάσες στην αναμέτρηση του Κυπέλλου. Ο κύριος Δώνης σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με ενισχυμένη μεσαία γραμμή και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί από την αρχή ο Φάουστο.

 Στα της προπόνησης, ο κύριος Δώνης εστίασε στην τακτική μέσα από ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρούς χώρους. Επιπλέον έδωσε έμφαση στις στατικές φάσεις, καθώς θεωρεί ότι ο αντίπαλος είναι δυνατός στα στημένα. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα.

Αφήστε μια απάντηση