Παναθηναϊκός: Χωρίς Δώνη και τιμωρημένους στα Γιάννενα

Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” την αγωνιστική που μας πέρασε έφερε λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό με σκορ 0-0. Μετά την απώλεια βαθμών, οι “Πράσινοι” έπεσαν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη με σκορ 1-0. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με 17 πόντους.

Άρχων του ματς του Σαββάτου θα είναι ο κύριος Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Ο διεθνής ρέφερι θα έχει βοηθούς τον Κωνσταντόπουλο από το σύνδεσμο Κορινθίας και τον Καλαμπόκι από την Αιτωλοακαρνανία. Τέταρτος θα είναι από την Άρτα ο κύριος Κουτσιαύτης.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια βαθμών στο ματς με τη Λειβαδιά, τον περιμένει ακόμη μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που έπεται, με τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Φεντερίκο Μακέντα, Έργκους Κάτσε και Χρήστο Δώνη.

Όσον αφορά τον Φεντερίκο Μακέντα, ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός έχει συμπληρώσει κάρτες και ο προπονητής του αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Ο κύριος Δώνης δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή φαβορί φαντάζουν οι Καμπετσής και Βέργος, όμως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Εμμανουηλίδης.

Επίσης τιμωρημένος για αναμέτρηση που έπεται είναι και ο Έργκους Κάτσε. Ο 25χρονος χαφ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με συνέπεια να πρέπει μείνει εκτός από τους αγώνες με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα για να εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα, ο Χρήστος Δώνης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον αριστερό του αστράγαλο, με συνέπεια να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και να παίρνει μέρος σε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Η παρουσία του 25χρονου μέσου στην αποστολή θεωρείται απίθανη και ο ίδιος όπως όλα δείχνουν θα προσπαθήσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα. Τη θέση του στο βασικό σχήμα, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει ο Φάνης Τσανδάρης, όμως αρκετές πιθανότητες έχει και ο Πασχάλης Στάικος.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Κότσαρης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Η κατάσταση του 22χρονου γκολκίπερ βελτιώνεται μέρα με τη μέρα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Αφήστε μια απάντηση